Vroeger is niet meer

Beeldend kunstenaar en regisseur Ronald de Ceuster zal het spits afbijten in de Agora met een wel heel bijzonder stuk: een stuk dat aan elkaar gechat is door oud-leden, oud-regisseurs, maar ook de huidige leden van Nest onder het thema Vroeger is niet meer om een impressie te geven van de afgelopen twintig jaar. Met veel digitale beelden, geluid en het stuk dat Nest heeft geschreven zal hij met zes spelers en een ondersteunend team van licht, geluid en decor iets heel speciaals laten zien.

Deze voorstelling is deel van “De theaterwandeling”, voor het lustrum onder het thema “Nest vliegt uit”, samen met Moederliefde en Frankenstein.

Dit is geen gewone wandeling. Natuurlijk zullen mensen iets meekrijgen van de prachtige omgeving op de Campus, zij zullen wat meekrijgen van de bossen, de velden en de architectuur, maar…. er is meer! Deze wandeling zal hen meenemen naar een bijzondere wereld, de wereld van het theater. Gedurende de wandeling zullen mensen vermaakt worden met straattheater, buikdansers en vuurspuwers die hen zullen leiden langs een aantal bijzondere producties. Want speciaal voor het lustrum hebben drie professionele regisseurs en een zeer enthousiaste groep spelers alles uit de kast getrokken om het publiek iets mee te geven van wat Nest in huis heeft.

When

June 4th 2003 - 19:30
June 5th 2003 - 19:30
June 7th 2003 - 19:30

Where

Agora, Vrijhof

Price

3 shows: € 9,- / 6,50 (U+)
2 shows: € 7,- / 5,- (U+)
1 show: € 4,- / 3,- (U+)

Language

Dutch

Lees meer

Cultuur
27 / 05 / 2003 door Redactie voor UToday