Over vrouwen, zelfmoord en regenbogen

Onze februarivoorstelling is geregisseerd door danseres en regisseuse Willers de Dreu. “Over vrouwen, zelfmoord en regenbogen” is een stuk dat op Broadway jarenlang een succes was en dat in Nederland eerder door theatergroep De Nieuw Amsterdam gespeeld werd. Het is een stuk dat de schrijfster heel duidelijk heeft bedoeld voor de vrouw in haar algemeenheid en voor mannen die zichzelf herkennen in de rijkdom van de gevoelens en de ideeën die Ntozake heeft neergeschreven.

Vijf vrouwen zullen voor u een zeer bijzonder stuk neerzetten, heel intiem en heel direct. Een stuk over vrouwen die willen schreeuwen, dansen en schreeuwen. Vrouwen die met hun heupen willen gooien, die willen dansen om niet verpletterd te worden.

Het zal een stuk worden over vrouwen.
Vrouwen met mannen
Mannen met problemen
Lieve mannen
Eerste mannen
Gestoorde mannen
Mannen die wel erg veel glimlachen.

Een stuk dat u zal meeslepen door de dans, de muziek, de poëtische taal, maar ook door de angst en de hoop en de littekens die met glimlachjes worden verdoezeld. Nest presenteert u vol trots vijf vrouwen.
Vrouwen van de wereld
Die alles met je zullen delen:
Een gedicht
Dikke dijen
Kleine tieten

In een modern decor en een intieme ambiance speelt Nest een stuk over vrouwen die besloten geen zelfmoord te plegen. Niet meer te dansen in gedoofd licht, maar te vertrekken naar het einde van hun regenboog.

Spel: Sabina van der Zwan, Rachel Levi, Iris Breel, Nienke Kraeima, Carla Kruit
Regie: Willers de Dreu

When

February 10th 2004 - 20:00
February 12th 2004 - 20:00
February 13th 2004 - 20:00

Where

Agora, Vrijhof

Price

€4,- / €2,- (U+)

Language

Dutch

Lees meer

Cultuur
04 / 02 / 2004 door Redactie voor UToday