Ik Bloed.nu

Alle afleveringen van Ikbloed.nu gezien? Benieuwd naar de ontknoping van dit tragische verhaal? De laatste aflevering van Ikbloed.nu zal donderdagavond live worden gespeeld & gestreamd, hier op Ikbloed.nu! Dus je kan deze spectaculaire aflevering on-line bekijken, maar het mooie van live opnames is natuurlijk, dat je er ook bij kunt zijn!

Donderdagavond zullen de eerste 5 afleveringen achter elkaar vertoond worden in een zaal in gebouw ‘de Vrijhof’ op de campus Universiteit Twente. Daarna zal de laatste aflevering live gespeeld worden, buiten op het ‘Ganzenveld’, met u als publiek erbij.

Ikbloed.nu is een multimediaal theaterproject in het kader van het 3e lustrum van Apollo en het 19e lustrum van de Universiteit wat zich afspeelt op de campus van de Universiteit Twente. Verschillende culturele UT-verenigingen werken hieraan mee. Het project wordt begeleid door Theaterschip ‘Drost van Salland’.

IKBLOED.NU is geschreven met het oog op de soldaten die terugkeren uit de oorlogen van nu. Vaak kunnen zij niet praten over de verschrikkingen die zij meegemaakt hebben, en blijven daar altijd herinneringen aan hebben. Voor Ajax in IKBLOED.NU leidt dit tot extreme waanzin: hij kan alles wat hij heeft meegemaakt niet verwerken. Voor de soldaten van nu kan dit model staan voor het omgaan met de verschrikkingen die voor altijd in hun geheugen staan gegraveerd.

Spel: nnb
Regie: Erik-Jan Post

When

November 23rd 2006 - 20:00

Where

Ganzeveld

Price

Gratis

Language

Dutch

Lees meer

Internetfilm nog twee jaar te zien
03 / 01 / 2007 door Redactie voor UToday