Frankenstein

In het openluchttheater zal Willers de Dreu laten zien wat men in het theater allemaal kan doen in de schemering met een komische versie van het welbekende Frankenstein, gespeeld door acht acteurs. Graven zullen gedolven worden om tijdens een nacht vol onweer het monster tot leven te kunnen brengen.

Deze voorstelling is deel van “De theaterwandeling”, voor het lustrum onder het thema “Nest vliegt uit”, samen met Vroeger is niet meer en Moederliefde.

Dit is geen gewone wandeling. Natuurlijk zullen mensen iets meekrijgen van de prachtige omgeving op de Campus, zij zullen wat meekrijgen van de bossen, de velden en de architectuur, maar…. er is meer! Deze wandeling zal hen meenemen naar een bijzondere wereld, de wereld van het theater. Gedurende de wandeling zullen mensen vermaakt worden met straattheater, buikdansers en vuurspuwers die hen zullen leiden langs een aantal bijzondere producties. Want speciaal voor het lustrum hebben drie professionele regisseurs en een zeer enthousiaste groep spelers alles uit de kast getrokken om het publiek iets mee te geven van wat Nest in huis heeft.

When

June 4th 2003 - 22:15
June 5th 2003 - 22:15
June 7th 2003 - 22:15

Where

Openluchttheater

Price

3 shows: € 9,- / 6,50 (U+)
2 shows: € 7,- / 5,- (U+)
1 show: € 4,- / 3,- (U+)

Language

Dutch

Lees meer

Cultuur
27 / 05 / 2003 door Redactie voor UToday