Dit is een gaaf land

“Dit is een gaaf land”. De baas van ons land sprak deze woorden vol opwinding maar ook niet echt wetend wat hij nou echt zei. Later kregen wij, inwoners, een brief op de mat dat we allemaal ‘normaal’ moeten doen. Dat de baas dat van ons verwacht en belooft dat het dan allemaal wel weer goed komt. 

Wij lazen de brief. Dachten na. En reageerden zoals we reageerden. Vuist in de lucht, schreeuwen totdat iemand het hoorde, terugschrijven, twijfelen aan onszelf, liken en delen, PvdA de hemel in prijzen of een combinatie van het bovenstaande. Maar normaal doen, dat deden we nog niet. Want hoe heeft dat ooit eruitgezien? Wat is normaal? Wat is dan normaal doen? En de Happinez schrijft juist voor dat we onszelf moeten zijn, hoe rijmt dit? En God dan, die zegt dat we moeten boeten? En Gordon dan, hij zegt juist we onszelf lekker moeten lten gaan? Wat moeten we nou? Normaal doen? Huh?

NEST zijn TheaterLab komt met deze absurde voorstelling die kritische vragen stelt bij de staat van zijn betrekkende op hedendaags Nederland.

When

December 21st 2017 - 20:00

Where

Agora, Vrijhof

Price

€4,- with UnionCard
€6,- without UnionCard

Language

Dutch